Körömdiszites.hu - egyszerű körömdiszites nem csak profiknak

Körömdíszítés nem csak profiknak

Szállítási információkGYIKKörömdiszitő hűségpontKapcsolat
Kosár megtekintése!
 
menu_szep Lakk zselékmenu_szep Lakk zselé használatamenu_szep One Step lakk zselékmenu_szep One Step használatamenu_szep
Koromdiszites tartalom top

Hasznos ötletek tippek-trükkök

Megjelent: 2013-01-11 00:00

Első használatnál, 10 perc és profi leszek? Van egy nagyon fontos dolog, ami mint minden új dolognál, itt is érvényes. Ez pedig a kezdeti nehézségek.Azt kell mondanom, hogy a termék használóinak az első alkalom kicsit szokatlan. Újdonság lévén bele kell jönni a lehúzó és a mintázó használatába. Első alkalommal talán szokatlan lesz használni a mintázót. Ne feledd, eddig nem igazán csináltál még csak hasonlót sem. Ne szegje kedved az első elcsúszott minta, vagy ha lemarad a virág mellől a levél!

Jóval könnyebb a mintázó használatát megtanulni, még ha akár 1-2 órába vagy napba kerül is, mint meg tanulni rajzolni! Nyugodtan mondhatom, hogy ilyen részletességgel megtanulni lehetetlen! Viszont ha már belejöttél a használatába, garantáltan élmény lesz a mintázás! 


A lehúzó penge helyes használata


A pengével úgy húzd le a korongról a felesleges körömlakkot, hogy kb. 45 fokos szögben legyen a penge a korongon.

Ha sok lakk összegyűlik a pengén, töröld le, mert ha a penge mindkét oldalán lakk található, nem tudod tökéletesen lehúzni a korongról a lakkot. Amit a mintázó fölvesz és elmaszatol.

A korong szélénél ne nyomd erősen a lehúzót, mert ha elhajlik a penge, csíkos marad a lehúzás!A mintázó helyes használata

A mintázó használatánál a leggyakoribb hiba, ha a mintázót mintázás közben véletlenül kicsit megcsavarod, vagy meghúzod. Ilyenkor a minta elkenődik.

Megoldás!
A mintázót csak nyomd a megfelelő helyre, esetleg a köröm ívét követve enyhén kövesd és vigyázz, hogy kicsit se csavarodjon meg.

2. Másik gond, ha túl erősen nyomod a nyomdázót a korongra. Elég csak finoman rányomni, úgy sokkal szebben kijön a minta.

3. Harmadik, ha sokáig vársz, beleszárad a lakk a korongba, és nem tapad rá. A lehúzás után ne várj sokat, mert ha beleszárad a lakk a korongba, akkor nem tapad a nyomdázó párnára. Fontos, a gyorsaság!Mit tegyek, ha a mintázó részben vagy egyáltalán nem veszi ki a korongból a mintát?
Ennek több oka is lehet.

Ha új nyomdázóról van szó a leggyakrabb hiba, hogy még nem volt használva az új nyomdázó párna és le kell dörzsölni a felületéről a fényes réteget.


Ha ez a probléma, kérlek olvasd el a képes bemutatót a mintázópárna első használatáról! >>


További lehetséges okok:
Ha a lakkmaradvány beleszárad a korongba, az ott található körömlakkhoz jobban tapad a friss lakk, ezért a mintázó nem tudja teljesen felvenni a lakkot és hiányos lesz a minta.

Megoldás!
Minden mintakészítés után mosd ki a mintakorongot, főleg ha nem vagy még rutinos. A mintázást gyorsan végezd el, hogy ne legyen ideje a körömlakknak a mintakorongba vagy a mintázóra száradni.Nem tapad rá a mintapárnáról a körömre a minta
Ebben az esetben a körmön lévő szennyeződés okozza a problémát, ez olyankor fordul elő, ha nem friss alapra mintázol. Nem kell nagy dologra gondolni, többnyire kézkrém használata okozza, esetleg olajos magvak, pogácsa, lángos, sültburgonya evése után fordul elő.

Megoldás!
Ha nincs alaplakk még a körmön, akkor körömlakklemosóval, ha nincs, akkor pedig szappanos vízzel tisztítsd meg a körmöt a krémes, olajos szennyeződéstől. Utána kezdheted a díszítést.
Másik ok, ha sokáig forgatod a mintát és gondolkodsz, hogy hová szeretnéd nyomdázni, rászárad a lakk a nyomdázóra, és nem tapad a körmödre.

Vagy a mintázóra, vagy a körömre nem tapad rá a minta.
Ennek a legfőbb oka a nem megfelelő körömlakk használata. Használj mintázó lakkot a mintakészítéshez, és így biztosan szép mintát készíthetsz!

Megoldás
Ha más termék lakkjait használod előfordulhat, hogy esetleg hígabbak vagy túl sűrűk. A sokat használt, régebbi KONAD lakkok is besűrűsödhetnek. Ez esetben a megfelelő körömlakk megoldja a problémát. A besűrűsödött KONAD mintázó lakkokat, körömlakkhígítóval tudod hígítani, viszont vigyázz, mert ha túlhígítod, akkor sem tudsz vele mintát készíteni!


Kategória: Körömnyomda

 

     

 

Vissza Körömdíszítő blog főoldalra

 

 
Körömdíszítő blog
fejlec alatt
A körömdíszítő blog célja, hogy otthon is elkészíthető köröm-díszítési ötleteket és tippeket mutasson be körömnyomdához, lakkzseléhez.
A körömdíszítő blogban mutatjuk be a web áruház működését és tájékoztatunk az újdonságokról és a legújabb akcióról.
Ne maradj le és most iratkozz fel blogértesítőnkre!
jobb box
Belépés
fejlec alatt
Email cím:
Jelszó:
jobb box
Blogértesítő
Kérlek, adja meg adataidat, hogy tudjuk értesíteni az újdonságokról!
Keresztnéved:
E-mail címed:
  Műkörmös vagyok
jobb box
Blog kategóriák
fejlec alatt
Körömnyomda
Facebook
jobb box
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kapcsolat - vevőszolgálat
Vevőszolgálat:Major Sándor
Telefonszám:+36202746318
E-mail cím:info@koromdiszites.hu
További elérhetőségeink >
 
Körömdiszites.hu információ
KapcsolatKörömdíszítés hűségpont
Szállítási költségekVásárlói vélemények
Gyakori kérdések  
AdatvédelemPartnerek
Általános Szerződési feltételekOldaltérkép
 
Koromdiszites.hu kategóriák
Műköröm alapanyagok
Műköröm kellékek
Körömdíszitők
Körömnyomda

Körömdíszítés egyszerűen, nem csak profiknak, akár otthon is.
Körömdíszítő és műköröm alapanyagok, kellékek nagyszerű árakon, akár ingyenes szállítással.


2005-2014 © Netkosár Marketing Kft. www.koromdiszites.hu Minden jog fenntartva!
A weboldalon található képek, szövegek, videók, írásbeli engedély nélkül nem használhatóak fel.


Moonbasanails.hu | Paintcafe.hu |